lördag 26 april 2008

disco fever

Dagar som gått spenderades i körskolan,i trafiken,vid havet,i skogen, på klipporna, på väggarna, i stan, på skjutbanan, på labbet och övermåtligt med dbo.
Hans lånekort till min tid och energi är numera försett med kraftiga begränsningar och jag har äntligen öppnat ögonen igen även för andra människor som jag skrattar tillsammans med och faktiskt också har på ett eller annat sätt givande tvåvägskommunikation med.

Lördagen började väldigt tidigt på skjutbaban med att bygga stationer till söndagens skyttetävlig. Solen tillsammans med ett gäng halvtokiga pistolkillar förgyllde min tillvaro till ädligheten.
Eftermidagen var perfekt skuren för att chilla,helst med en latte i handen. Möllevången tyckte jag var en utmärkt idee att gå till, hänga där en stund sittandes på statyn och kolla på förbigående.
Hann knappt att sätta mig när jag blev omsluten av kinesiskt demonstrationståg som hotfullt välkomnade folk till OS. Som en tumme mitt i handen kände jag mig tvungen att vifta med kinesiska flaggan som på nåt sätt hamnade i min lediga hand och road av den surrealistiska situationen gav jag upp alla funderingar över en möjlig escape. Föreställning av en natt spenderad i häktet väckte dock provocerande tankar i mig men eftersom det var allt för många kineser att springa ifrån lät jag bli att diskutera med närmast stående påträngare politiska systemet i Kina och nedtryckning av folk i Tibet.
Helskinnad och oarresterad flyttade jag mig sen tillsammans med outspridda kineser några meter bort för att aktivt delta i lyssnandet på ett latinoband from the street som for a change sjöng ut sina politiska och även andra åsikter....när vi ändå var på hugget...

9 kommentarer:

Nollan sa...

Haha, så nu vet vi var du har dina politiska ideal ;) Kan förstå den surrealistiska känslan. Själv hade jag väl passat in riktigt bra - I got the look - so to speak.
Ha det bäst!
Kram

beerbelly sa...

Som vanligt aktiv med massor med kul. Roligt att du har fler att umgås med också (även om de är politiskt påträngande ;)).
Hoppas din helg fortsätter lika spännande och bra på alla sätt.
Kram

11 - Menea sa...

...ibland har jag åsikt om annat än om det som berör mig...händer inte ofta men det händer..

..till slut såg vi alla tillsammans ut som reklam på benetton:-)
Det har du rätt i du hade passat in till våran croud...som en till människa som vill sjunga, dansa och skratta..
kram

11 - Menea sa...

BB:
..jag blir positivt överaskad över hur människor är öppna och riktigt trevliga...om man börjar först..ska klättra imorgon...ni är välkomna att kolla på mina bilder..inte de bästa i hela världen men dokumentativa..skickar adressen med e-mail
kram och sov gott

beerbelly sa...

Kollar gärna. Jag blir inte överaskad att de är snälla mot dig :)
Kram och sovgott du med.

Nollan sa...

Tack fina, vad kul att få se bilder från dina äventyr!
Kram

brainonfire sa...

Hur går det med A-kortet?

Du mesar väl inte ur på någon mellan variant -känner inte dig personligen och du dök aldrig upp på chillins fest men allt utom hela grejen verkar inte vara din stil.

Kör Ducati när du väl får det. Gärna i norra italien underbart krokigt :D Fungerande även med en kawa, misstänker det funkar med en jawa oxå - säkert spännande på inlines. Men vacker kvinna på en ducce mmmm estetiskt...vackra berg också [kan säkert klättras om någon är dum nog att pröva]

Lycka till!

beerbelly sa...

Fortsatt körigt antar jag. Bra sålänge det är roliga saker.
Hoppas aööt är bra och att det fortsätter så!
Kramen

beerbelly sa...

aööt = allt =)