onsdag 12 mars 2008

relationer

inkommande sms:...ska söka lycka, passion och kärlek med dig...svar i mitt huvud:...jag är kär i mig själv, vaknar lycklig varje dag och brinner med passion för allt jag gör men jag kan vara din vän medan du söker.

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Låter som ett bra svar på ett intressant sms :-)

Jag verkar inte ha någon kontakt med mänskligheten ens.. skulle inte kunna skicka ett sådant sms till någon jag inte varit tillsammans med länge/gift. Skulle bli rädd om jag fick det med.
Men det är bara jag.
Ha en suverän kväll!

Nollan sa...

Att vara kär i sig själv är nog verklig framgång och det menar jag på allvar. Att dessutom vakna lycklig och känna passion för det man gör... vem skulle inte vilja ha en sådan vän som sällskap under sitt sökande :) Misstänker dock att det var annat än bara vänskap sms:aren hade i åtanke.
Kram

11 - Menea sa...

BB: detta går fetbort.man kan inte bara anta att den som erhåller sms:et vill rusa in i något sånt överhuvudtaget...särskild när man inte vet om personen i fråga inte träffar någon redan..
0:an: hahaha...japp..sms:aren faller hos mig till kategorin rebound för varje pris. Ser flickan, gillar flickan,antar en massa och försöker ta flickan med hjälp av taskiga strategier. Nope.
kram på er

Greenchili sa...

Ja, lycka är i sanning att vara medveten om det som finns att vara lycklig åt :)

På tal om sms-gubben: Skicka honom till Mr know it all och Mrs what the hell u wearing. Så kanske han får lära sig att veta när han inte är välkommen :P

PUSS <3

11 - Menea sa...

chill,: garvar så jag nästan ramlar ner från stolen, puss bejby, älskar dig