torsdag 24 januari 2008

en kopp kaffe till ?

Hur svårt kan det vara för bredbandsbolagets jobbare att ringa, boka tid, komma över och installera min telefon och internet? Det undrar jag. Mitt tålamod sträcker sig månaden ut sen byter jag bolag.
.... är så tagen av min nya kurs..den coolaste kursen jag läst,tror jag. Människans fysiologiska respons på extrem miljö och till varje berört område ska vi ha praktiska övningar.Hoppa in i 0 gradigt vatten, fast här blir det typ 8 grader om inte havet fryser till is. Att testa viktlöshet är inte helt fel det heller. En av föreläsarna har bestigit Chomolungma, Anapurna, K2. En annan är en känd svensk överlevare.
Majoriteten av klassen består av vältränade brandingenjörer och ALLA ägnar sig åt extremt friluftande och kan uttala ”r” ordentligt. Plötsligt har jag fått 9 ascoooooola kompisar att leka med om jag bara vill och törs. Som det kan bli ibland.
Igår träffade jag min granne..och vill jag få inredningstips eller ha nån att diskutera män med..he's the guy eller gay snarare. Det är bara att plinga på.
Har du tonårsbarn?...please give me your support...

4 kommentarer:

beerbelly sa...

Märkligt dåligt att de inte kan ge en tid och hålla den åtminstone. Hemskt att inte ha internet hemma ju..
Spännande kurs .. om än lite kall. Låter kul med lekkamrater med. Klart du törs? Du ska åka paris dakkar ju.
Har inga tonårsbarn så ingen hjälp där..
Ha en superdag!
Kram

Nollan sa...

Låter onekligen som en häftig kurs! Om du vill är en sak, men det är klart att du vågar ;) Nya lekkamrater brukar dock vara skoj!
Kram

Greenchili sa...

Härligt att trivas med livet, även om alla delar inte klaffar 100% ännu. Allting kan inte vara perfekt. Inga tonårsbarn - ännu. Om mindre än 10 år är det jag som ber dig om råd...

Hörs om ca en vecka eller så, nu åker jag!

Kramar från din Chili

11 - Menea sa...

BB: 5-10 arbetsdagar till...hoppas de hinner ringa innan nästa fredag..annars..
0:an: Får socialisera mig lite..hihi
Chill': Enjoy bejb