fredag 7 december 2007

my immortal

Jag måste säga att jag börjar bli riktigt allergisk på klyschiga ord och meningar som missbrukas på ett brutalt sätt i diverse beskrivningar och uttålanden.
Allt ordnar sig ska du se...flytigt används av falska människor som egentligen inte begriper ett skit och lika mycket bryr de sig om ens situation. Ni alla måste ju väl fatta att besvärligheter brukar ha en tendens att inte ordna sig av sig själva..Antingen har man ordnat det på egen hand eller har nån ordnar det åt en.
Vad mer? Allt ska vara hela tiden så jävla mysigt och ljuvligt och underbart och lugnt och skönt...varför kan man inte åka till fjällen, gå i skogen eller klättra berg bara för att åka till fjällen, gå i skogen eller klättra berg? Utan adjektiv. Allt behöver inte kopplas till en jävla myspys och lugna sköna härligheter..ibland vill man bara få lov att andas och get away från alla hysteriska och fejkade intryck, that's it and that's all.

Jag vill uppleva det som är verkligt och äkta, det som inte går att beskrivas med ord, det som är så mäktigt att jag gråter känslor som inte rymms i kroppen.

Inga kommentarer: